Site news

INFORMACIJE O NASTAVNIM AKTIVNOSTIMA U NOVONASTALOJ SITUACIJI

 
Slika Slobodan Pavasović
INFORMACIJE O NASTAVNIM AKTIVNOSTIMA U NOVONASTALOJ SITUACIJI
napisao/la Slobodan Pavasović - Tuesday, 31 March 2020, 15:59
 

Drage studentice i studenti,

sukladno prisutnoj visokoj dinamici promjena odluka i preporuka Vlade RH, Civilne zaštite i MZO-a šaljemo vam u nastavku poveznicu na kojoj možete pratiti opće relevantne informacije:

 https://mzo.gov.hr/vijesti/koronavirus-vazne-informacije-3583/3583

Za specifične informacije vezane uz funkcioniranje FGAG-a, a posebno nastave na daljinu, slat ćemo obavijesti putem e-učenja i web stranica Fakulteta. 

Sve službe Fakulteta će raditi u prostorima Fakulteta na način prilagođen novonastalim uvjetima u cilju smanjenja izloženosti i u okviru raspoloživih resursa te ih možete kontaktirati korištenjem na stranicama objavljenih kontakt podataka. Preferira se korištenje e-maila naspram telefonskih poziva zbog visoke opterećenosti.  

Osim toga, molimo vas za malo strpljenja do dostave detaljnijih informacija vezanih za postupanja na Fakultetu u odnosu na provedbu nastave na daljinu čija će osnova biti sustav e-učenja (Moodle - kojeg već koristimo). Radi toga molimo vas češće provjeravajte specifične obavijesti predmetnih nastavnika i suradnika u sustavu e-učenja (Moodle) po predmetima kao i opće obavijesti.

U tjednu koji započinje 16.3. nastavni materijali ili poveznice na nastavne materijale će se postavljati na Moodle najkasnije do 16 sati u danu u kojem je predviđena upravo nastava iz tog predmeta, a u narednim tjednima do početka nastave iz tog predmeta po rasporedu.

Zdravi i veseli bili,

Niksa Jajac